Vacatures


Werken @ Finivo


Finivo streeft naar kwaliteit en perfectie. Om dit te kunnen realiseren, besteden wij ook veel aandacht aan onze medewerkers. Om dit te bereiken organiseren we ons HR beleid rond een stabiele werkomgeving met toch de nodige flexibiliteit om optimaal te kunnen presteren. Vertrouwen in elk van onze medewerkers is een prioriteit. De teamspirit en work-life balance staan centraal. Op deze manier kunnen we de waarden realiseren die we als onderneming uitdragen.

Je groeimogelijkheden krijgen de nodige aandacht bij Finivo. In samenspraak met jou wordt bekeken hoe je loopbaan kan ontwikkelen en welke groeitrajecten we kunnen ondersteunen. Diverse opleidingen, zowel intern als extern, met mogelijkheid tot stage IAB en BIBF, zijn mogelijk.

Jobs @ Finivo


Ben je een echte teamplayer die niet bang is van deadlines? Ben je vlot in de omgang en werk je punctueel? Dan ben je misschien wel de geknipte persoon!

Bekijk hier onze huidige vacatures:

Leuven - Ervaren boekhouder/accountant

IT Medewerker

Niet wat je zoekt? Je mag altijd vrij solliciteren via mail! Stuur je cv met motivatiebrief naar jobs@finivo.beStage @ Finivo


Ben je op zoek naar een boeiende stageplek of vakantiejob? Grijp de kans aan om je te ontwikkelen in onze sector!

Wij bij Finivo begeleiden je graag in je ontwikkeling op de arbeidsmarkt.

Jaarlijks ontvangen wij stagiairs en jobstudenten in onze kantoren. Valt het afscheid je zwaar na je stageperiode? Geen zorgen, een student die goed werk aflevert maakt zeker kans op een vaste post.

Wees snel en stuur ons je cv met motivatiebrief naar jobs@finivo.be

website door Kluwer EasyWeb