Finivo start met digitaal ondertekenen

Finivo zet in op digitalisering. Vanaf nu kan je gemakkelijk en 100% rechtsgeldig wettelijke documenten, volmachten en opdrachtbrieven digitaal ondertekenen. Met de digitale handtekening oplossing van Connective beheer je deze dagelijkse processen in een uiterst efficiënte, veilige en bovendien digitale manier.

digitaal ondertekenen

Wat is een elektronische handtekening?

Een elektronische handtekening kan omschreven worden als: "gegevens in elektronische vorm die gehecht zijn aan of logisch verbonden zijn aan andere gegevens in elektronische vorm en die door de ondertekenaar worden gebruikt om te ondertekenen."

Ondertekenen online, waar & wanneer je wil

Als digitale boekhouder probeert Finivo efficiënt, proactief en klantgericht te zijn. Dankzij de ondertekenmethodes kan je meerdere documenten tegelijk digitaal ondertekenen, waar je ook bent, op elk moment en vanaf je favoriete toestel.

Absoluut veilig & wettelijk

eSignatures van Connective voldoet aan de strengste wettelijke vereisten ter wereld. Ze zorgen voor juridisch bindende elektronische handtekeningen conform de e-handtekeningwetten in de Europese Unie (richtlijn 1999/93/EG en verordening 910/2014 (eIDAS) en in de Verenigde Staten (de UETA– en E-SIGN-besluiten).

Kies een ondertekenmethode

Ondertekenen van wettelijke documenten, volmachten en opdrachtbrieven kan aan de hand van verschillende methodes:

eID

handmatig


e-mail OTP

Finivo zet in op digitalisatie en gebruiksgemak

Bij Finivo kiezen we voor een gepersonaliseerde digitale strategie. Nogal wat mensen voelen zich onveilig door de maatschappelijke trend van het digitaliseren. Voor Finivo is dit hét signaal om enerzijds te evolueren naar nieuwe technologieën en werkmethoden. Anderzijds willen we de bestaande handelswijze onderhouden naargelang de specifieke wensen van onze klanten.

site web par Kluwer EasyWeb