Welkom bij Finivo Accountancy

Een nauwkeurige boekhouding en een fiscale optimalisatie zijn onmisbaar voor jouw bedrijf. Kleine onderneming of grote firma? Wij adviseren elk type onderneming! Dankzij onze uitgebreide klantenportefeuille hebben wij ervaring in vele sectoren.

Onze missie? Jouw complete financiële organisatie ondersteunen zodat je ten volle kan genieten van de passie om te ondernemen!

Via een directe en persoonlijke aanpak bieden wij een totaalpakket aan bedrijven, zelfstandigen en vrije beroepen. Onze dienstverlening is op maat van jouw organisatie. Voor elk probleem waarmee je kan worden geconfronteerd, streeft ons kantoor naar een op maat gesneden oplossing. Een duidelijke rapportering en kwaliteit staan hierbij voorop.

Finivo biedt een volledig gamma aan boekhoudkundige en fiscale diensten. Wij verzorgen zowel specifieke als terugkerende opdrachten. Benieuwd op welke vlakken wij je kunnen bijstaan? Ontdek ons volledig aanbod via de pagina diensten.

Graag digitaal? Wij bieden een digitaal platform aan waarmee je zonder problemen jouw boekhouddocumenten digitaal kan doorsturen en jouw cijfers opvolgen.

Via een permanente opleiding van ons gedreven team trachten wij onze service voortdurend te optimaliseren. Wij onderhouden tevens doorgedreven contacten met externe specialisten zoals advocaten, notarissen en bedrijfsrevisoren. Interesse om ons team te versterken? Kijk op onze pagina vacatures.

Om je persoonlijk te kunnen begeleiden weten we eerst graag wat meer over jou en jouw bedrijf. En jij ongetwijfeld ook over ons! Onze eerste consultatie is volledig vrijblijvend en kosteloos. Maak dus vandaag nog een afspraak via het contactformulier, in een kantoor naar keuze. Wij zijn gevestigd in Grimbergen, Kortenberg en Leuven.

In onze leeshoek vind je het meest recente nieuws terug. Je kan ons ook volgen op social media.

Facebook Finivo NV
LinkedIn Finivo NV
Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten

Finivo is erkend bij het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten

Nieuws

website door Kluwer EasyWeb